ویدیو یک دقیقهای توضیحات کارگاه:
شرح مختصری از کارگاه:
همواره یکی از معضلاتی که موفقیت یک ایده را تهدید میکند، طولانی شدن زمان توليد نرمافزار ارائه دهندهي آن ایده برای ارائه به مشتریان (زمان مورد نياز براي ورود محصول به بازار) است؛ پلتفرم های توسعهی کم کد، تولید و تحویل سریع برنامههای کاربردی تجاری را با حداقل نیاز به برنامه نویسی با استفاده از زبانهای برنامه نویسی و با استفاده از زبانهای مدلسازی بصری مثل زبان BPMN2.0، ممکن میسازد ؛ در نتیجه، تلاش برای نصب و پیکربندی محیطها و پیادهسازی را به حداقل میرسانند. با رشد سریع شرکتها و سازمان ها، استفاده ازپلتفرم های توسعه کم کد میتواند گامی مهم و ضروری در جهت کاهش هزینههای توسعه و نگهداری سیستمهای سازمان، مشارکت گستردهتر اعضای سازمان در ایجاد و توسعهی سیستمهای اطلاعاتی و برتری سازمان در رقابت با سایر سازمانها باشد؛ در این کارگاه، استفاده از یکی از پلتفرمهای توسعهی کمکد بومی (پلتفرم یوبیپروسس) به منظور ایجاد سیستمهای اطلاعاتی سازمانی مورد بررسی قرار میگیرد؛ با توجه به این که این پلتفرم بر اساس استاندارد BPMN کار میکند، مقدماتی از این زبان گفته خواهد شد و سپس، استفاده از امکانات کلیدی این پلتفرم (به صورت عملی) مورد بررسی قرار میگیرد. مخاطبین گرامی پس از گذراندن این کارگاه قادر خواهند بود تا با استفاده از این پلتفرم (و یا نسخهی ابری آن) سیستمهای اطلاعاتی و برنامههای کاربردی مورد نیاز کسب و کار خود را با استفاده از استاندارد BPMN و بدون نیاز به کدنویسی، توسعه داده و منتشر نمایند.
بیوگرافی مدرسین:
آقای محسن نصیری، درحال حاضر به عنوان مدیر عملیاتی و مدیر بخش توسعهی فرآیندهای کسب و کار در شرکت رایانویدسامانه مشغول به فعالیت بوده و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشتهی مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی شریف و کارشناسی مهندسی کامپیوتر – گرایش نرمافزار از دانشگاه شیراز میباشند. ایشان سابقهی برگزاری چندین کارگاه آموزشی در خصوص مدیریت فرآیندهای کسب و کار با استفاده از پلتفرم یوبیپروسس را در شرکت رایانویدسامانه و دانشگاههای شهر تهران را از جمله دانشگاههای صنعتی شریف و علامه طباطبایی دارند.
آقای یحیی پورسلطانی، به عنوان مهندس نرمافزار، برنامهنویس و تحلیلگر سیستم در تیم توسعهی محصول دانشبنیان یوبیپروسس مشغول به فعالیت هستند؛ ایشان فارغ التحصیل کارشناسی رشتهی علوم کامپیوتر – گرایش الگوریتم از دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) میباشد. پایاننامهی مقطع کارشناسی ارشد ایشان با عنوان «تحلیل ایستای مدلهای فرآیندی BPMN2.0 » در مهر 1400 با درجهی عالی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر مورد دفاع قرار گرفت؛ همچنین ایشان موفق به انتشار دو عنوان مقاله در حوزهی صحتسنجی مدلهای فرآیندی BPMN2.0 و پلتفرمهای توسعهی کمکد در کنفرانسهای انجمن کامپیوتر ایران و پیشرفتهای معماری سازمانی شدند.
آغاز پذیرش مقالات
1401/03/01مهلت ارسال مقالات
1401/06/08مهلت جدید ارسال مقالات
1401/07/16مهلت داوری مقالات
1401/07/30آغاز ثبتنام از شرکت کنندگان در کنفرانس
1401/08/01آغاز ثبتنام از شرکتکنندگان در کارگاهها
1401/08/01مهلت ارسال پاسخ مسابقه معماری سازمانی
1401/08/07پایان ثبتنام از شرکت کنندگان در کارگاهها
1401/08/16پایان ثبتنام از شرکت کنندگان در کنفرانس
1401/08/20شروع کارگاهها
1401/08/21دانشگاه فناوری اطلاعات کپنهاگ دانمارک
EA and AI: State of the Art
دانشگاه مینوت ایرلند
Architecting the Digital Enterprise
General Manager at The Open Group (India)
Harnessing the Power of Architecture Through Public Digital Platforms and Ecosystems
رییس سازمان فناوری اطلاعات